Alexander-asema Tietoinen Oy
Koulutie 4 A 2
35300 Orivesi
050-59 22 439
enni.lakkala@tietoinen.fi

Yksityistunnit

Yksityistunneilla tutkitaan oppilaan kehonkäyttötottumuksia ja haetaan uudestaan vapaampaa pitenevää ja levenevää käyttöä. Yksityistunneilla tehdään yleensä pöytätyötä ja tutkitaan istuimista, nousemista, seisomista, kävelemistä... eli peruskäyttöä niin, että ryhtimekanismit tulevat tietoiseen hallintaan.

Kun peruskäyttö on hallinnassa, voidaan tutkia käyttöä muissa aktiviteeteissa mm. työtehtävissä tai harrastuksissa, esim. ATK-työ, ratsastus, instrumentin soitto, laulu, jne. Opettaja ohjaa ja rohkaisee oppilastaan käyttämään itseään vapaammin kevyesti koskettamalla ja sanallisesti neuvomalla suuntauksia, jotka mahdollistavat pitenevän ja levenevän käytön. Yksityistunti kestää normaalisti 30 min, ensimmäiselle kerralle on syytä varata pidempi aika, jos tekniikka ei entuudestaan ole tuttu.

Yksityistunnin hinta on 50 € (sis. ALV 24% 9,68 €). 10 kerran sarja ennakkoon maksettuna 500 € (sis. alv 24 % 96,80€) oikeuttaa yhteen bonuskertaan.

Yksityistunteja voi tilata kauemmaksikin vähintään 7 hengen ryhmälle, mutta silloin tulee maksettavaksi myös matka- ja tilakulut.